Audiokirja

Mentorin tarinat audiokirja nyt myynnissä!

Tuntuuko sinusta, että haluaisit opiskella ja lukea enemmän kehittyäksesi, mutta yksinkertaisesti aika ei vain riitä. Jatkuva kiire, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen ja vaativa työ eivät yksinkertaisesti anna tilaa, eikä aikaa kirjan lukemiselle. 

Minä (Perttu Ahvenainen) sekä Joonas Villanen olemme juuri nyt samassa tilanteessa. On työ, perhe sekä sivutoiminen yrittäjyys eikä aikaa itsensä kehittämiselle, arjen puristuskessa tahdo löytyä. Käytännössä ainoat hetket ja mahdollisuudet opiskella ovat työmatkat metrossa tai auton ratissa.

Päätimme Joonaksen kanssa tehdä palveluksen samassa tilanteessa oleville henkilöille ja julkaista Mentorin Tarinat audiokirjan Joonaksen lukemana. Mikäli yrittäjyys, yrittäjämäinen toiminta, yrittäjän asenne ja toimivan sekä kannattavan liiketoiminnan perusteet kiinnostavat, voit nyt ladata suositun Mentorin tarinat kirjani audioversiona mp3-muodossa hintaan 20€. 

Osta Audiokirja tästä Suomen verkkomaksulla:

Osta nyt

Jos haluat ostaa audiokirjan luottokortilla klikkaa TÄSTÄ.

Jos haluat ostaa kirjan e-kirja versiona klikkaa alta OSTA NYT:

Osta nyt

Kuuntele lukunäyte tästä:

 

Liity nyt myös Mentorin sisäpiiriin, sillä audiokirjan lanseerausviikolla tilanneille sisäpiiriläisille on luvassa yllätysbonuksia.